Programează-te online la răsfăț cu Stailer

 

Masaj


Centrele de înfrumusețare unde poți beneficia și de masaj sunt poate unele dintre cele mai bune lucruri pe care le poți alege atunci când ai nevoie de relaxare. Răsfățul din saloanele de înfrumusețare și întreținere corporală te ajută să devii mai energic/ă, să fii mândru/ă de cum arăți și să te bucuri de serviciile oferite de profesioniști.

Programează-te online la răsfăț cu Stailer!

Stailer este un site unde poți face programări la saloane de înfrumusețare unde sunt incluse și serviciile de întreținere corporală sau la stiliști. Gratuit poți naviga pe această platformă și poți descoperi un nou stilist în mâinile căruia să îți lași părul. Dacă dorești să efectuezi programari la coafor in Cluj, nimic nu este mai simplu! Caută în lista de pe prima pagină zona Cluj Napoca, selectează genul tău și serviciul dorit, iar în câteva secunde vei primi rezultatele.

Platforma include saloane de înfrumusețare din 5 orașe importante ale țării. Așadar, te poți programa în Timișoara, Iași, București, Oradea sau Cluj Napoca. Poți alege inclusiv saloane unde sunt disponibile servicii atât pentru doamne, cât și pentru domni. În acest fel îți va fi mai ușor să mergi cu iubitul sau iubita. Dacă dorești să optezi pentru acest tip de salon, vezi serviciile de la salonul Vestige.

Accesează site-ul stailer.ro și navighează printre zecile de rezultate pentru a alege un salon!

Unul dintre mai bune saloane este cel care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale. În vederea obținerii unei coafuri noi sau a unui machiaj profesional, orientează-te către saloane sau stiliști care să rezoneze cu tine. Programează-te online la răsfăț cu Stailer și poți obține chiar și un masaj de relaxare după o zi lungă la birou!

Serviciile pe care le poți alege de pe acest site sunt următoarele: tuns, vopsit, coafat, tratamente pentru păr, pensat, epilare, machiaj, cosmetică, manichiură și pedichiură, iar pentru domni acestea + aranjat barbă. Alege din lista de pe prima pagină serviciul de care ai nevoie, urmat de zona în care te afli și ziua în care dorești programarea. În câteva secunde vor fi afișate liste cu saloanele care au locuri disponibile în data și ora dorită.

Programările se fac simplu, rapid și eficient, fără să mai fie nevoie să notezi undeva. Vei primi un mesaj la numărul de telefon specificat, care conține confirmarea programării. Mesajul va conține și un link de unde poți anula programarea, dacă intervine ceva neprevăzut și nu mai poți ajunge. În cazul anulării programării, vei fi informat atât tu, cât și stilistul, oricare dintre voi ar face acest lucru.

Citește recenzii, află programul, informează-te asupra prețurilor și programează-te online la răsfăț cu Stailer! Toate aceste acțiuni sunt disponibile pe site, fără să plătești vreun cost. Dacă dorești să afli informații noi, poți consulta secțiunea de întrebări frecvente, să discuți prin live chat sau prin adresa de e-mail support@stailer.ro. Fie că ești stilist sau ai un salon de înfrumusețare, îți poți înscrie și tu afacerea pe această platformă, dacă te afli într-unul din orașele specificate mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.