Cum blocam un ID de messenger ?

Te deranjeaza cineva pe messenger ? Aici te invatam solutia de a putea sa le dai o lectie celor care vorbesc vulgar. Sa spargeti un id de yahoo este imposibil... dar puteti sa il deranjati altfel... Un lucru de care sunt sigur ca ii va deranja este sa le blocati id-ul. Metoda este foarte simpla. Ca delogati de pe messenger scrieti la id id-ul persoanei care va deranjeaza si scrieti cam 8 parole puse la nimereala degeaba nu uitati...8 parole gresite adaugati . In asa fel acel id va ramane blocat pentru 24 de ore. Poate va dezamagit faptul ca este doar pentru 24 de ore... dar nu este nimi caci puteti face acelasi lucru si ziua uramatoare.

Va ia doar 3 minute si daca ii blocati id pentru 5 zile ii veti da senzatia ca nuu ii va mai merge nid-ul si se va invata minte.Ignor este o pedeapsa prea slaba. Va rog sa nu faceti exces de toate acestea pentru ca nu este prea indicat sa fiti asa de rau...
Inca un amanunt este faptul ca daca persoana careia vreti sa ii blocati id este online nu va mai putea intra decat dupa ce va iesi de pe mass.

5 comentarii:

Seby spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
CaineRAU spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Unknown spunea...

ca sa stii si tu cristiane ;) se considera spam :)

CaineRAU spunea...

eu oare ce am facut,doar am spus ceva de gen "super tare" si ma iei pe sus cu spamu' bietul vostru site........e bun,dar ca sistemu anti-spam nu merge.

Anonim spunea...

Asa si unde arata ce trebuie sa faci ? :(

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.