Vezi listele cu locurile libere la saloanele din orasul tau cu ajutorul platformei Stailer

 

stailer

Oricând îți dorești acum poți vedea listele cu locurile libere de la saloanele din orașul tău. În orice zi, la orice oră, exact atunci când ai câteva minute libere și vrei să vezi lista de disponibilități în caz că vrei să faci o schimbare de look, ai posibilitatea aceasta. Te întrebi cum este posibil? Răspunsul este Stailer.

Probabil ești cunoscător sau cunoscătoare de situațiile în care trebuie să mergi rapid la salon pentru că urmează cununia civilă a unei foste colege de clasă și când te revezi cu colegii trebuie să arăți impecabil, dar uiți să te programezi din timp. Această situație îți este poate cunoscută sau orice altă variantă de acest gen. Ideea este că de multe ori poate ai uitat să te programezi la timp și în final ai ajuns să te pregătești acasă, deloc așa cum îți doreai. Oricum, situații de acest gen sunt multe și niciodată probabil nu te-ai învățat minte. Iată că acum ai și o soluție salvatoare și se numește Stailer.

Spune-mi ce vrei și îți spun unde poți merge 

Cu Stailer situația este simplă - alegi ce vrei și primești mai apoi ceea ce ai cerut. Adică pe această platformă online, chiar de pe prima pagină poți selecta ceea ce te interesează. Dacă la ora 12 noaptea ți-ai amintit că vrei să beneficiezi de un tratament facial în ziua care urmează, accesezi Stailer. Mai apoi alegi din listă ceea ce te interesează, unde trebuie să introduci și data, ora, serviciul și orașul.

Trebuie să știi că pe Stailer sunt disponibile toate serviciile pe care le găsești la saloanele de beauty. De la coafor, la cosmetică, manichiură, pedichiură și tot ceea ce îți trece prin minte, cu privire la schimbări fizice sau tratamente. Indiferent dacă ești femeie sau bărbat, poți să te programezi online la salon cu Stailer. Dacă vrei să vezi  lista cu saloane de manichiura in Bucuresti spre exemplu, selectezi filtrele și mai apoi îți apar locurile disponibile. Deci spui într-un fel ceea ce vrei și platforma îți spune unde poți merge.

Alege înțelept 

Un mare avantaj pe care îl ai atunci când optezi pentru această variantă de a te programa la salon este faptul că poți vedea toate informațiile cu privire la salon. Pentru fiecare stilist disponibil apar informații și cu privire la salon, la servicii, poze, listă de prețuri și tot ce ai nevoie astfel încât să fii sigur de decizia ta.

În acest fel nu trebuie să mai mergi la cel care te primește atunci când ai nevoie, indiferent de câte neplăceri poți avea parte. Mergi acolo unde îți dorești și unde crezi că este potrivit pentru tine. Un alt avantaj pe care îl ai dacă te programezi cu Stailer este economia de timp. Poți să vezi aici mai multe informatii.

Este o platformă complet gratuită care a apărut doar pentru a ajuta cei care sunt iubitori de beauty și cărora le place să se aranjeze regulat la salon. Este un mod accesibil de a ajunge mai aproape de profesioniștii din domeniul de beauty despre care în alt mod probabil nu ai fi auzit.

Toate aceste servicii sunt disponibile și pentru tine, dacă accesezi platforma Stailer. Alătură-te și tu acestei lumi digitale în materie de programări la salon!

Contact:

support@stailer.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.