Stailer vine și în orașul tău!

Stailer


Dacă ești din unul din orașele Iași, Timișoara, Cluj, București sau Oradea cel mai probabil știi că aici funcționează de ceva vreme Stailer. Este acea platformă care te ajută să te programezi la saloanele de hair and beauty, mai simplu ca oricând.

În curând însă, Stailer se extinde! Pentru că publicul a reacționat chiar foarte bine la această platformă, totul continuă în stil mare. Recent a fost lansată și aplicația cu același nume, menită să te ajute chiar și mai mult. Iar în viitorul foarte apropiat lista orașelor în care este disponibil Stailer va fi una și mai lungă.

Dacă nu ai auzit de acest nume, ar fi cazul să descoperi ce este

Stailer a fost creat ca un manifest pentru lumea modernă în care trăim. Avem aplicații și acces facil la tot felul de platforme. Cumpărăm online, plătim facturi online, simplu și rapid, deci de ce nu ar exista și o aplicație și o cale facilă pentru programările la saloane? Iar în scurt timp se pare că publicul a început să aprecieze tot mai mult această metodă.

Stailer nu presupune costuri extra, nu înseamnă să fii condiționat în vreun fel de modul în care vei folosi platforma și/sau aplicația. Vezi informatii extra aici. Concret, poți accesa oricând Stailer, poți face câte programări îți dorești.

Nimic nu se compară cu testul practic, nu-i așa? Ei bine, atunci încearcă chiar tu această cale de programare la salon. Cu toții avem la un moment dat această nevoie, de a merge la un salon, fie pentru a ne stiliza sprâncenele, pentru un tuns sau vopsit. Poate că doamnele au de regulă o listă mai lungă a serviciilor preferate - coafat, schimbare de look, tratamente cosmetice. Însă nici bărbații nu sunt mai prejos. Toți pot apela la Stailer, la fel de simplu și rapid.

Alegi serviciul dorit, alegi orașul, precum și data și ora. Da, programarea poate fi în funcție de timpul tău și nu de cel al celor din salon. Am depășit etapa aceea când sunam la recepția unui salon și cu chiu cu vai reușeam să ne programăm. Sau făceam din asta o misiune cu o săptămâna, cel puțin, înainte de un eveniment.

Saloane sunt multe, cum alegi ce este potrivit pentru tine

Aici este o altă poveste. Datorită acestui mod de căutare și programare la salon ai acces la o lungă lista de opțiuni. Cum alegi însă ce ți se potrivește? Poți tria opțiunile afișate în funcție de mai mulți factori. Aici ai pentru fiecare salon în parte detalii relevante, de la prețul serviciilor și până la durata acestora, de la locația exactă a salonului și până la fotografii relevante cu salonul și cu rezultatele obținute de stiliști. Mai mult decât atât, recenzii sunt și ele disponibile aici, ceea ce poate fi relevant pentru doritori, ca un punct în plus de convingere că ceea ce aleg este conform așteptărilor.

Când știi astfel de detalii altfel faci alegerea. Iar pentru toate acestea nu ai nimic de plătit. Nu, nu este un vis, ci realitatea pe care o descoperi prin Stailer.

Contact: support@stailer.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.