Fă o programare online la unul dintre cele mai bune saloane din orașul tău, cu Stailer

 

stailer


Poate că ai auzit deseori spunându-se despre un salon că este foarte bun, că merită să mergi pentru diferite servicii de înfrumusețare sau că serviciile sunt impecabile. Dar, de multe ori nu ai mers pentru că nu știai cu ce prețuri te vei întâlni sau cum arată salonul în interior. Pentru toate aceste detalii există Stailer. Fă o programare online la unul dintre cele mai bune saloane din orașul tău!

Stailer este o platformă online ce conține peste 1000 de saloane din România la care te poți programa. Site-ul este complet gratuit și dispune și de o aplicație mobilă pe care o poți descărca tot fără costuri. În cadrul acesteia, poți descoperi unele dintre cele mai bune saloane din orașul tău, totalul orașelor unde este disponibilă platforma depășind numărul de 40. 

Fă o programare online la un salon din orașul tău și lasă-te pe mâna specialiștilor! Site-ul stailer.ro îți oferă posibilitatea de a rezerva un loc la un salon renumit, după ce vei cunoaște toate detaliile despre acesta. Fiecare salon sau hairstylist au informații importante prezentate  în funcție de care îl poți alege pe cel mai bun. 

Descoperă hairstyliști și saloane cu prețuri accesibile pentru tine!

Platforma online, cât și aplicația conțin informații esențiale pentru un client asupra unui salon. Vorbim aici, în primul rând, despre prețul unuia sau mai multor servicii. Acestea sunt detaliate la fiecare serviciu de înfrumusețare, împreună cu durata efectuării acestuia. În acest fel, poți consulta prețul fiecărui salon sau hairstylist din zona ta și să îl alegi pe cel optim pentru tine. Calitatea primează totuși, așadar este recomandat să ții cont și de părerile clienților despre experiența la salonul respectiv. 

Serviciile disponibile nu sunt doar pentru femei sau doar pentru bărbați, ci pentru ambele genuri. De pe site, cât și de pe aplicație, poți alege genul tău și mai apoi serviciul de înfrumusețare sau întreținere dorit. Ai aici alte detalii

Instalează gratuit aplicația Stailer și vezi cât este de simplu de utilizat!

Poți obține aplicația pe smartphone sau pe tabletă, descărcând-o din App Store, Google Play sau App Gallery. Interfața ei este asemănătoare cu cea a site-ului, așadar dacă l-ai utilizat nu va fi o problemă la folosirea aplicației. În caz contrar, totul este lizibil și poți descoperi singur/ă cum se folosește aceasta. 

Aplicația dispune de mai multe funcții precum Harta Interactivă, reprogramările sau reminderele. Atunci când îți faci un cont și efectuezi o programare la care ai și fost, aceasta rămâne în secțiunea „Programările mele”. În această secțiune vei vedea toate serviciile și saloanele unde te-ai programat, având posibilitatea de a o face din nou, fără să mai parcurgi aceiași pași. 

Stailer este o platformă foarte facilă pentru toți clienții, cât și pentru saloane. Dacă deții un salon sau ești stilist, te poți înscrie înscrie cu ușurință pe platformă. Scapă de agenda obositoare în care anularea programării este marcată cu o linie și peste tot sunt numai nume suprapuse! Online clienții pot face o programare la salonul tău. 

Contact: support@stailer.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.