Cum sa cumperi Hedera Hashgraph (HBAR) in 3 minute si 3 pasi simpli





Hedera este o retea crypto ce incearca sa serveasca drept o platforma pe care orice persoana poate tranzactiona si implementa aplicatii, retea al carei software este supravegheat de catre un grup de companii. Hedera a fost creata de Leemon Baird – om de stiinta in domeniul informaticii – si Mance Harmon – director tehnologic. Baird si Harmon au fondat impreuna compania Swirlds, in 2015. La randul sau, Swirlds a creat o entitate numita Hedera, care a fost redenumita Hedera Hashgraph, pentru a dezvolta si a guverna o retea live, Hedera, folosind tehnologia sa.

Incepand cu 2018, Hedera Hashgraph a strans 124 de milioane de dolari din vanzarile criptomonedei sale HBAR printr-un acord simplu pentru viitoarea oferta de jetoane (SAFT).

In scopul indeplinirii acestui tel bine stabilit, Hedera face compromisuri semnificative in materie de design, facandu-l diferit foarte mult fata de alte platforme. De exemplu, reteaua accepta viteze mari de tranzactie pentru criptomoneda sa HBAR, insa permite doar nodurilor aprobate sa participe la determinarea istoricului tranzactiilor.

Prin restrictionarea numarului de noduri implicate in functiile cheie, Hedera este capabila sa obtina rapid executarea tranzactiilor, reducand probabilitatea de a se face ulterior modificari ale starii acestora.

Echipa Hedera sustine ca acest lucru ofera companiilor o garantie de necontestat, deoarece acestea pot avea incredere deplina atunci cand iau decizii pe baza acestor date.

Conceptul dezvoltat de HBAR a inceput sa starneasca un mare interes incepand cu anul 2020 si a reusit sa atraga zeci de companii mari care in prezent actioneaza ca noduri de retea, inclusiv LG, IBM si Boeing. Cea mai inovatoare caracteristica a lui Hedera este structura sa de date pentru gruparea tranzactiilor, denumite hashgraph, despre care se pretinde ca proceseaza mai multe tranzactii la costuri reduse decat oricare dintre blockchain-urile existente la acest moment.


Cum sa cumperi Hedera Hashgraph (HBAR) in 3 pasi simpli - dureaza doar 3 minute!




Creeaza cont 

Te inregistrezi simplu, iti setezi numele de utilizator si parola.

Depune bani in cont 


Dupa ce urmezi tot procesul de inregistrare poti face prima ta depunere. Este la fel de simplu si rapid. Valoarea depozitului minim este de doar 100 de dolari. Poti alimenta in lei. 


Cumperi HBAR


Acum poti cumpara moneda dorita cu doar cateva click-uri.



De ce sa alegi tranzactionarea pe eToro 


eToro este platforma care s-a facut cunoscuta pentru avantajele pe care le pune la dispozitie pentru useri. Nu doar ca ai parte de un proces simplu de tranzactionare, insa ai si comision zero. 


Nu sunt taxe ascunse. eToro iti permite un mod practic si gratuit de a testa pana cand sa iti investesti banii. Asadar, testeaza gratuit cu un cont demo. Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 


De asemenea, eToro inseamna si o platforma de learning. eToro Academy este partea teoretica din ce inseamna tranzactionarea criptomonedelor. 


Inregistreaza-te acum pe platforma eToro.com!


 


Ca o concluzie


Este recomandat ca inainte sa investesti propriu zis in astfel de chestiuni, sa te documentezi despre fiecare ramura in parte si sa nu te pripesti atunci cand iei decizii. Este vorba pana la urma de investitiile tale, iar acestea merita sa fie unele de succes.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.