Ce este pentru tine 14 februarie?

Oamenii sunt diferiti, asta se stie, si cand vine vorba de 14 februarie lucrurile sunt pe aceeasi lungime de unda. Unii isi doresc romantism in dulcele stil clasic, altii sunt sceptici si parca fara un impuls nici macar nu se gandesc la ideea de a sarbatori Ziua Indragostitilor. Fie una fie alta ce inseamna pana la urma 14 februarie?

Varianta 1: ziua plusului, ziua in care inimioarele ies la lumina, ziua in care tot ce este in jurul tau reprezinta acea imagine de vis pentru unii, de groaza pentru altii. Pur si simplu nu te vei compatibil cu ceea ce se intampla. Daca unii se casatoresc pentru o zi tu spui ca este doar un motiv de a explora viata intima. Daca unii fac schimb de cadouri siropoase tu spui ca e o pierdere de bani. Nu exista acel ceva pentru tine. Ei bine s-a inventat si varianta cuplului pragmatic: dedica-ti o zi de distractie, tie si partenerei insa separat! Asa nu va trebui sa "suferiti" vazand pe altii in jurul vostru cum sarbatoresc cu atata pasiune dragostea.

Varianta 2: ai asteptari si esti dispus/a sa cauti la nesfarsit cadoul potrivit. Desigur acesta trebuie sa fie legat de tort in forma de inimioara, nu inima caci suna prea dur, decoratiuni cum altfel daca nu rosii, jucarii de plus in tot felul de forme insa cu referire clara la sentimente- a se intelege design cu inimioara, acel "love" ostentativ scris pe oriunde. Dar pe tine nu te deranjeaza asta, nu conteaza aceste aspecte de vreme ce totul inseamna sa iti arati dragostea fata de partener/partenera.

Si nu in ultimul rand ramane si o categorie a celor care nu ignora aceasta sarbatoare daca poate fi numita altfel. Insa sarbatoresc intr-un alt stil, usor mai excentric. Tine de o vacanta, tine de o cina festiva sau pur si simplu un alt stil decat cel obisnuit. Poate chiar un show de striptease la care sa participe iubita desi asta ar lovi oarecum in orgoliul masculin. Tu in ce categorie esti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.