Vacanta ideala- de cat timp astepti si visezi asta?

Vara este momentul prielnic pentru vacanta. Pentru cei mici si pentru cei mari, pentru parinti, familie, copii, toata lumea isi doreste un moment de relaxare, o detasare de viata cotidiana. Vara, iarna, primavara oricand iti poti planifica o vacanta, un concediu oricat de scurt. Asta visezi de fiecare data insa din pacate ramai cu gust amar cand nimic din ceea ce iti doreai nu se regaseste in sejurul ales.

Pe principiu suntem prea saraci sa avem vacante compromise calitatea ar trebui sa fie un ghid in viata. Tocmai de aceea ofertele de la Genius Travel sunt variate si pe masura asteptarilor, chiar daca esti printre cei mai pretentiosi turisti. Indiferent daca este vorba de un sejur la hotel de 3 sau 5 stele, de all inclusive sau nu trebuie sa ti se ofere ceea ce s-a promis.

Diferenta intre ofertele de la Genius Travel si competitorii pe piata o vei observa inca de la bun inceput. Mizeaza pe varietate, ceea ce face ca toata lumea sa isi gaseasca locatia dorita de vacanta. Si asta in adevaratul sens al cuvantului caci nu conteaza daca este o destinatie in tara sau in strainatate. Cu o larga acoperire de trasee turistice toate aceste oferte sunt completate de o complexitate a informatiilor. Ti se ofera posibilitatea de a compara preturile si conditiile de cazare si nu numai. Un alt punct de referinta este legat de preturi. De asemenea de o lunga lista pentru ca cei ce se doresc a fi turisti sa isi gaseasca acea oferta convenabila, raportata la bugetul propriu.

Visam la un concediu relaxant insa si plin de distractie inca de la inceput de an si asteptam luni bune sa vina si acel moment. Nu ar merita sa stricam iamginea ideala cu oferte care fac rabat de calitate in conditiile de cazare sau ce anume include pretul cerut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.