Intretine-ti corpul - sfaturi simple

Cu totii ne dorim sa avem o imagine impecabila a fizicului. Pentru asta insa avem nevoie de efort si timp investit pentru a vedea si rezultate concrete. Asadar, tinand cont de asta multi cred ca trebuie sa mearga la sala si se plang de lipsa de timp din acest punct de vedere.

Exista numeroase optiuni prin care iti poti intretine corpul. Fie ca apelezi la produse de genul Shopbuilder, fie ca esti genul sportiv si practici orice tip de miscare, trebuie sa stii ca este nevoie de ambele parti in egala masura. Iata cateva idei:

  1. Alterneaza apa calda cu apa rece. Acest lucru ajuta din punct de vedere al fermitatii pielii. E ca si cand ai "lucra" elasticitatea pielii asa ca se indica sa faci acest lucru in fiecare saptamana. 
  2. Opteaza pentru masarea pielii destul de des. Din nou, ai nevoie de elasticitate, ai nevoie de hidratare si de evitare a aparitiei ridurilor printre altele asa ca cel mai bine este sa te intretii cu masaje diferite. 
  3. Bea cel putin 2 litri de apa pe zi. Hidratarea este cea care ajuta intreg organismul. Nu uita ca apa ajuta la circulatia propice din punct de vedere al nutrientilor. In egala masura tine cont de asemenea de ceea ce tine nevoia de a elimina cat mai repede si mai bine toxinele din organism. 
  4. Mananca regulat si asta inseamna sa nu sari de micul dejun spre exemplu pentru ca nu vei manca cu toata pofta din lume urmatoarea masa. Echilibrul din acest punct de vedere te ajuta de asemenea sa te mentii ca si stare, ca si mod de intretinere coporala. 
  5. Consuma cat mai multe produse naturale, chiar si cand vine vorba de cele cu care iti intretii corpul, produsele de ingrijire, cele cosmetice. Gandeste-te daca gurii, gustului tau nu ii place ceva de ce pielea si organismul tau ar face acest lucru? 
Exista numeroase sfaturi care sa te ajute sa te intretii. Sa nu crezi ca facand sport ai bifat deja tot ceea ce tine de intretinerea muschilor tai. Totul se completeaza cu ceea ce mananci, cat si cum, cu odihna si per total ceea ce tine de starea ta psihica, cu ritmul de viata. De vreme ce vei sti sa imbratisezi un alt stil de viata si unul sanatos vei avea deja marele avantaj de a putea, cu mult mai usor, sa te intretii pe termen lung. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.