Principii Feng Shui de luat in seama

Chiar daca credem sau nu cu tarie despre anumite principii feng shui pana la urma energia cu care ne inconjuram este si ceea ce ne ajuta sa ne simtim comod in acel loc. Asadar, adopta cateva dintre cele mai simple principii insa nu uita de ele atat timp cat iti vei dori sa ai o explozie de energie in casa ta.

Se spune despre culori ca sunt cele care exprima ceea ce suntem. Mai mult decat atat sunt si cele care ne ajuta sa ne ofere acele sentimente propice starii de bine. Tocmai de aceea se considera ca cel mai bine este sa adoptam un soi de paleta ce se contiunua. Pana la urma nu fragmentam casa si toate incaperile sunt parte din caminul propriu.

Nu uita de plante. Cum spuneam, unele principii de feng shui sunt chiar mai simple decat am crede. Conteaza spre exemplu sa nu uitam ca fiecare incapere ar trebui sa dispuna de o planta. Sunt chiar si plante care se simt bine in baie spre exemplu, cele care se potrivesc dupa caz unui loc anume. Si acolo unde este si o planta aerul este cu mult mai purificat. Cred ca este de la sine inteles care sunt beneficiile din acest punct de vedere.

Dezordinea - e parte din noi asa ca nu dispera. Ne dorim ca de fiecare data sa avem imaginea unei case ca din revista. Ne dorim ca in casa sa avem mereu si mereu stralucire si curatenie luna. Suntem in egala masura constienti ca aceste lucruri sunt ca si imposibile in case locuite. Asa ca nu trebuie sa disperam cand vine vorba de mizerie. Este parte din rutina de zi cu zi asa ca ce rost are sa ne agitam? Pur si simplu imbratiseaza asta ca si parte din ceea ce ai de facut.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.