Top situatii pe care sa le eviti din jena

Penibilul este la orice pas si asta se vede pe zi ce trece. Conteaza insa sa stii unde sa pui punct acolo unde incepe totul sa iti afecteze imaginea mai mult decat ai crede. Asadar, iata un top 10 situatii pe care sa le eviti, avand in vedere jena cu care te poti regasi in acele clipe:


  1. Cand nu gasesti acel punct din care sa faci o conversatie. Iti incalzesti mancarea la munca si in acest timp, pe langa mirosul care te doboara, simti nevoia de spune ceva celor din jur. Doar ca nu iti prea iese. Stii, e ziua cu ton...
  2. Mergi la interviu, holul este lung sau nu prea dar tipa de la receptie simte ea nevoia de a te insoti. Linistea aceea e mai mult decat rautacioasa. Si poate ca totul e un test asa ca simti sa spui ceva. Sau nu...
  3. Te intalnesti cu fostul. In supermarket intalnirile nu sunt prea fericite de regula asa ca in functie de ce ai cumparat totul se simte si mai stanjenitor. Asta se amplifica pe masura ce pasii va apropie, privirea nu si pe deasupra se face ca nici nu te vede sau nu te saluta. 
  4. Drumul cu taxi este si el plin de aventura. Ai spune ca taximetristii sunt psihologi. Pare destul de greu sa spui sau sa nu spui ceva cat dureaza drumul. 
  5. Departamentul tehnic, la cablu sau internet. De regula este un tip deci partea incomoda incepe deja sa se simta din start: daca esti fata te simti prost ca nu stii ce anume sa spui cat stai si privesti ce face el acolo; daca esti tip te simti oarecum prost ca nu ai stiut cum sa rezolvi fara sa fie nevoie de prezenta respectivului la tine acasa.
  6. Mergi pe strada, te intalnesti cu cineva si iti dai seama ca din mica discutie ar cam trebui sa o lungesti pentru ca mergeti in aceeasi directie. 
Desigur, lista poate continua cu situatii cu mult mai stanjenitoare si mai multe de ce nu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.