Cauta un loc liber la salon, acum, azi, imediat - Stailer te ajuta



Daca si tu esti printre cei care nu suporta sa astepte, sa stea la cozi sau sa fie pus pe hold atunci cand suna la un salon, atunci in mod cert vei dori sa descoperi Stailer. Este o platforma noua ce revolutioneaza modul in care oricine se poate programa la salon, fie ca vorbim de o femei sau de un barbat, in cautare de servicii de beauty. Poti sa te bucuri de toate avantajele acestei platforme cu putin efort. Totul este gratuit!

Descopera Stailer

Descopera stailer.ro este indemnul de azi. Iti ia efectiv cateva minute sa creezi un cont si platforma este gandita ca intuitiv sa stii cum sa setezi ceva. Adica nu este greu deloc. Alege serviciul dorit si ora, precum si ziua in care iti doresti sa mergi la salon. Stailer iti filtreaza imediat, in functie de ceea ce ai ales, salonul disponibil pentru tine. Si de regula vorbim de cateva solutii, de zeci de rezultate, deci ai de unde alege.

Daca la inceput aceasta platforma era dedicata publicului din Cluj Napoca, acum se adreseaza unui public mai larg - pentru cei din Timisoara, Iasi, Oradea de asemenea. Iar vestile pentru viitorul apropiat sunt imbucuratoare, caci se pare ca sunt intentii de a dezvolta si mai mult aceasta platforma, cat sa cuprinda si alte orase mari ale tarii - mai multe detalii aici.

Cat despre cum functioneaza, este totul simplu si rapid. Poti testa si fara sa iti fi facut un cont de client aici. Mai intai de toate merita subliniat faptul ca cei interesati vor descoperi si detalii pentru fiecare salon in parte. Sunt informatii care pot face diferenta, de la locatia salonului si pana la  fotografii, de la recenzii ale clientilor si pana la estimari de pret si de timp, durata unei sedinte.

Cauti un loc liber la un salon? Stailer iti da un raspuns imediat

Daca esti in cautare de locuri libere la pensat astazi ai sansa sa gasesti mai repede decat ai crede. Si ca sa intelegi mai bine conceptul acesta trebuie spus ca nu mai trebuie sa suni sau sa confirmi o programare prin telefon. O eventuala confirmare a programarii tale o arati la salon, cand te prezinti.

Stailer inseamna astfel usurinta cu care poti seta totul, din cateva click-uri. Primesti confirmarea imediat, poti programa direct din contul tau sau poti anula, de ce nu, o programare facuta. Din contul creat seteaza si remindere, daca crezi ca iti sunt necesare. Acestea sunt de tip sms pe care il vei primi pe telefon. Acestea sunt doar cateva din beneficiile pe care le ai in calitate de client si totul este gratuit.

Poate ca un salon din apropierea ta suna ca fiind o alegere ideala. Doar ca nu trebuie sa te limitezi la atat si sa pierzi sansa de a gasi ceva mai bun, poate mai ieftin sau mai ales sa gasesti un loc liber atunci cand tu ai nevoie. Alege deci o cale mai rapida, cu Stailer.

Contact: support@stailer.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.