Top destinatii populare in 2015 - dar romanii unde pleaca

Conform celor de la Trip Advisor exista un top facut al locurilor de mare interes pentru turisti. Intr-o oarecare masura nu exista o prea mare diferenta in ceea ce deja stiam, nu exista o prea mare diferenta in ceea ce inseamna deja un stil clasic in turism.

Topul celor in cauza suna cam asa:

Marrakech, Maroc
Siem Reap, Cambogia
Istanbul, Turcia
Praga, Cehia
Londra, Marea Britanie
Roma, Italia
Buenos Aires, Argentina
Paris, Franţa
Cape Town, Africa de Sud

De regula capitalele sunt punctul de interes si orasele mari, desi peste tot in lume orice colt de lume are cultura sa si imaginea sa deosebita. Curios este ca un astfel de top nu se refera cel putin in primele pozitii la ceea ce tine de luxuriantele locatii precum Dubaiul. Desi sunt zone spectaculoase si luxuriante se pare ca tot exista intr-un top al preferintelor, dar intr-o alta arie.

Topul se continua pana la 25 de tipuri de locatii care impresioneaza prin toate aspectele. S-ar putea incadra foarte bine in lista acelor locatii pe care sa le vezi cel putin o data in viata. Spre exemplu topul este urmat de Australia, China sau Noua Zeelanda. Ai de unde alege si de ce sa vizitezi aceste zone pentru ca ai ce vedea. 

Cat despre romani, unii se rezuma la un singur concediu pe an si de regula daca nu este o zona cu iesire la mare atunci e musai sa nu fie foarte departe de casa. Europa insa are multe de oferit! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.