Cum isi strica femeile starea de bine

Pentru ca le place sa se complice si sa faca in asa fel incat sa indeplineasca o misiune estetica fara a se gandi insa la ce inseamna confortul lor femeile au tendinta de a-si strica daca se poate spune asa starea de bine.

Pantofii cu toc sunt in prima faza cei care fac ca parca toate durerile sa se adune. Zona picioarelor este cea tinta, ce resimte durere, umflaturi si din pacate chinul nu se opreste aici. Degetele lor sunt impinse in pantof, au parca senzatia ca trebuie sa incapa intr-un loc prea mic. Glezna este si ea afectata si per total mai trebuie sa aiba si stabilitate si eleganta cand poarta pantofii respectivi.

Nici lenjeria intima nu este de ignorat, cel mai adesea alegandu-se un sutien spre exemplu ce nu are legatura cu marimea corecta. Unele le prefera pe cele mici pentru a scoate in evidenta decolteul, altele prefera marimi mai mari pentru ca volumul sa fie unul impresionant, desi naturalul nu arata asta.

Cand vine vorba de genti femeile sunt experte. Le plac gentile mari, supradimensionate insa nu isi dau seama la ce chin se suspun cu asta. Agatate estetic pe o parte acestea pot fi o greutate inutila si o povara ce se poarta pe umeri. Unde mai pui ca indeasa in genti tot felul de lucruri.

Si tot din aceeasi lista se numara si hainele. Prea stramt ar putea fi sexy insa cu o limita. Asa ca se ajunge inevitabil la o circulatie ingreuntata printre altele. Aici se inscriu cel mai adesea pantalonii slim fit, cu curele strnse in jurul taliei.

Ne dam astfel seama ca uitandu-ne la o femeie din cap pana in picioare aceasta "sufera" cu orice isi pune pe ea. Dar efortul nu este in zadar doar ca putin exagerat/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.