Tot mai multe restaurante din tara incearca sa adopte stilul celor de peste hotare. Ca la acele hoteluri unde ai all inclusiv si te poti servi cu cat iti pofteste inima. Practic platesti cat ar costa un meniu insa mananci cat poti. Pe stilul "all you can eat" patronii spun ca au inregistrat astfel cresteri uriase la consum.
Sa poti fi unul din acei clienti care se bucura de astfel de meniuri ar trebui sa fii ghidat de bunul simt. Pana la urma nimic nu se compara cu asta. Astfel, orice mesean este invitat sa deguste din toate felurile din motive practice. In primul rand pentru a nu se epuiza doar un fel de mancare si in al doilea rand pentru a se indeplini conditia de a servi de toate la bani putini. Caci servesti cate putin din mai multe si astfel toata lumea este fericita.
Ce se intampla insa cu acei romani care nu au o limita din acest punct de vedere? Fara doar si poate se vor avanta sa manance cat incape. Un astfel de stil ar ruina intreaga afacere astfel ca din asta reiese si o lectie ce se ofera de ambele parti. Unii marturisesc ca asta s-a si intamplat cand ospatarii nu mai puteau face fata ritmului de a aduce mancare la masa.
Altii s-au profilat exclusiv pe oamenii de afaceri si astfel cu o nisa selecta care sa respecte un cod al bunelor maniere succesul este unul garantat. Dar fara discriminari pana la urma ideea ar putea sa fie una reusita. Numai ca trebuie sa intelegem ca acele perioade comuniste cand mancarea era cu portia s-au dus, ca nu traim pentru a manca ci mancam pentru a trai si cu un bun simt ce ne caracterizeaza sa adoptam ideea de all you can eat intr-un stil elegant si practic asa cum o fac si cei de peste hotare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.