Pentru ca femeile isi complica viata si barbatilor nu le place asta

Suntem diferiti, asta se confirma de fiecare data. Insa cand suntem prea departe unii de altii nu este de mirare ca ajungem sa punem etichete de care nu ne vom mai "dezlipi" fie vorba de orice femeie sau de orice barbat. Asta face ca barbatii sa considere ca femeile isi complica prea mult viata.


  1. Tunsoare. De fiecare data altceva, ceea ce desigur face ca o femeie sa fie interesanta si de fiecare data o prezenta de admirat. Insa pare si confuz cand intr-o zi isi doreste una si a doua zi prefera deja cu totul altceva. 
  2. Imbracaminte. Pe principiul nu am cu ce sa ma imbrac insa dulapul este plin sau cum spune un banc ca femeile au mereu doua dileme, una despre ce sa aleaga in materie de imbracaminte si una cand vine vorba de locul in care le va pune femeile vor "suferi" mereu in astfel de cazuri. 
  3. Shopping. Decizii, decizii, ceea ce plictiseste total. Si poate isi va gasi el acea motivatie si rabdare sa fie alaturi de tine cand isi gasi un loc de odihna pe bancile magazinelor din mall-uri. Si totusi magazin dupa magazin povestea se repeta....
  4. Vorbitul la telefon. Daca nu a durat mult de cand te-ai despartit de amica ta si iti amintesti sa ii spui ceva nu te rezumi la un sms. Ore intregi de vorbit la telefon il vor face pe el sa isi caute treaba si sa priveasca in tihna programele sportive. Insa la un moment dat si acelea se incheie...
Fac multe in acelasi timp. Femeile sunt maestre cand vine vorba de a jongla cu sarcinile. Pentru ca au multe de facut si pentru ca in orice caz nu pot lasa la o parte nimic pot si sa vorbeasca la telefon, sa gateasca si in acelasi timp sa povesteasca despre ce emisiune tocmai urmaresc la televizor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.