Pentru o viata sanatoasa nu uita...

Auzi peste tot ca o viata sanatoasa inseamna grija fata de tine, grija fata de ceea ce mananci, grija fata de stilul de viata. Este necesar sa bei doi litri de apa pe zi, sa eviti excesele. Cu toate acestea o viata sanatoasa inseamna sa adopti pe termen lung o astfel de dieta. Si pentru ca fiecare detaliu conteaza nu uita de....


  1. Consumul de vin. Care pare a fi pe placul tuturor caci licoarea lui Bacchus este preferata atat de barbati cat si de femei. Se recomanda un pahar de vin pe zi sau chiar doua cand vine vorba de reprezentantii de sex masculin. Cel putin din acest punct de vedere vei fi scutit de probleme cardiovasculare. 
  2. Cafeaua de dimineata. Insa cu specificatia ca numai dupa masa inseamna  a servi corect aceasta bautura ce te energizeaza si aduce un aport de antioxidanti. Marea gresala pe care unii o fac este sa inlocuiasca micul dejun cu o portie de cafea. 
  3. Viata activa. Daca in mai toate aspectele inseamna o nevoie de echilibru nici in acest caz nu suntem departe de asta. Chiar daca munca ta inseamna sa stai jos mult timp trebuie sa isi faci loc de pauze. Pana la urma pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese. Si efort fizic mult dintr-o data tot nu este bine pentru ca organismul va percepe totul ca fiind un soc. 
  4. Mancarea la aceeasi ora. Avem nevoie de rutina chiar daca asta inseamna moartea pasiunii de cele mai multe ori. Daca vei avea un program de masa bine stabilit vei avea si un echilibru al siluetei si al bunului ritm al metabolismului. 

Si nu in ultimul rand viata sanatoasa se identifica cu o stare comoda. Tocurile, prea mult de stat pe scaun cand presiunea pe genunchi incepe sa apese mai mult si mai mult sunt alti factori care atenteaza la starea ta buna. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.