Cum interpretezi semnalele nespuse in cuvinte

Femeile sunt obositor de complexe. Au pretentii si ganduri pe care desi nu le spun clar le asteapta. E ca si cand ai avea nevoie de un dictionar pentru a le intelege. Uneori sunt tradate de semnale, de vorbe nespuse insa prin gesturi. Limbajul nonverbal catareste la fel de mult ca si o discutie. Cum interpretezi asta?
  • Agitatia in fata unei persoane, cand se joaca cu degetele, cand isi cauta orice altceva de facut in timp ce discuta poate fi o situatie. Fie este chiar o situatie nervoasa, fie este ludica, un tip de persoana jucausa, joviala, plina de viata. 
  • Cand ochii vad inima cere- femeile au o arta a seductiei iesita din comun uneori. Pare ca se uita la tine mimand caldura, dezvelind gatul. Este un semn clar ca aplica senzualitatea si de ce nu, nu tine cont de o baiera intre voi. 
  • Femeile care rad zgomotos se cer in centrul atentiei. Pentru ca sub o forma sau alta, in subconstient, ar dori sa atraga atentia fata de ele. Se amuza, se distreaza, se simt bine, trebuie sa le observi si tu. Fie ca este vorba de a arata in sens pozitiv asta sau de a face pe altcineva sa se simta exclus merge de fiecare data. 
  • Cand se simt supuse, cand sunt timide femeile tind sa lase ochii in pamant, vorbind parca cu jumatati de gura. Mai ales cand sunt in preajma unui barbat sau chiar barbatul sau.
  • O simpla strangere de mana poate insemna multe. Daca este ferma are incredere in ea, daca are mana intinsa si deschisa este pe masura dezinvolta si nu timida ca in cazul celor care parca iti aating degetele sa te salute, sa faca cunostinta cu tine. 
Destul cu analiza unei femei. Pana la urma un astfel de limbaj nonverbal se poate aplica si unui barbat insa e greu de crezut ca acestia isi vor undui capul si isi vor tinge gatul in ideea de a seduce.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.