Cadouri perfecte pentru iubitorii de tehnologie

CES prezinta tot felul de accesorii si gadget-uri care ii incanta pe pasionatii de tehnologie. Traim in lumea moderna si ne adaptam in acest stil astfel ca mai toate aparatele si lucrurile din jurul nostru au o influenta in acest sens. Cel putin barbatii sunt incantati de astfel de idei. Iata cateva sugestii:

  • Suportul pentru tableta pentru bebelusi nu mai este o noutatea. Insa din aceasta serie este suportul pentru tableta pentru cei comozi si pentru cei care poarta acest gadget oriunde. Chiar si la toaleta, astfel ca acest suport include si un loc special pentru hartia igienica. Cu un brat flexibil de asemenea un astfel de suport este practic si apreciat. 
  • Salteaua high tech. Pe cat de ciudat pe atat de real o astfel de saltea include USB si chiar un sistem audio de top. Pur si simplu o saltea care sa iti indeplineasca preferintele pentru momentul in care privesti la televizor sau cand doresti sa te relaxezi. Include tot felul de sisteme si costa nu mai putin de 5000 de dolari. 
  • Aparatul care face poze cu comenzi prin bluetooth fara sa te mai incomodeze nevoia de o a treia persoana care sa te ajute. Cu o simpla comanda de la distanta iti indeplinesti acest moft. 
CES vine cu tot felul de idei si pe cat de traznite pe atat de scumpe. Confortul creste insa in egala masura creste si nevoia de a aloca un buget tot mai mare in numele acestor preferinte. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.