Ce spun culorile despre tine

Fiecare element pe care il porti, pe care il alegi spune ceva despre tine. Caci acceptandu-le in preajma ta rezulta ca iti este placut. La categoria de culori sunt cunoscute anumite referinte deja clasice cum ca galbenul inseamna ca esti gelos spre exemplu. Insa dincolo de acestea personalitatea ta iese la iveala. De fapt poti oricand sa conturezi imaginea despre o persoana pe baza judecatii culorilor pentru care a optat la un moment dat.

Negru- denota loialitate, o persoana care analizeaza trecutul si invata din acesta.
Gri- surprinzator sau nu aduci o calmitate in randul oamenilor din jur. Poate ca asa se explica ca lumea nu e doar la extreme alb si negru ci si cu un echilibru, adica treapta de mijloc ce altceva decat gri?
Maro- descrie o persoana rationala, echilibrata.
Rosu- increzator, puternic, care se impune. Descrie o persoana cu popularitate.
Portocaliu- o persoana sensibila, emotiva insa si energica. Iti place noul, sa ajuti desi ai prea putina incredere in tine.
Albastru- esti optimist, plin de viata si care inspira pe cei din jur. Traiesti cu intensitate si ai o inclinatie umana deosebita, pentru socializare, pentru a te face placut in randul celorlalti.
Verde- specific celor care au un calm ce ii caracterizeaza in toate. Un om echilibrat si de pace, o persoana ce crede cu tarie in anumite principii.
Galben- plin de imaginatie, o persoana creativa, sensibila si mereu cu zambetul pe buze. Veselia este de la sine inteleasa. Insa totodata poate descrie o persoana care fuge de responsabilitati, o persoana optimista si plina de viata, mereu spontana.

Poate ca inconstient vei alege o tinuta insa dincolo de anumite stereotipuri, cum ca negrul este sobru sau mai mult decat decent aduce ideea de doliu spre exemplu, fiecare nuanta in parte are caracteristicile sale pe care le insufla purtatorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.