CELE MAI TARI REPLICI DE AGĂŢAT PE INTERNET

Un studiu realizat de site-ul Badoo.com, un serviciu de dating online din Marea Britanie disponibil în 16 ţări, inclusiv în România, arată că femeile reacţionează cel mai bine la complimentele referitoare la buzele lor.
Un serviciu de întâlniri online a realizat un clasament al complimentelor care le cuceresc cel mai uşor pe femei. „Ai buze frumoase“ este cea mai bună replică pe care o pot folosi bărbaţii când „ies“ la agăţat pe internet, potrivit adevarul.ro.
„Am descoperit Sfântul Graal al flirtului”, spune directorul de marketing al Badoo, Lloyd Price.
Site-ul, care afişează peste 80 de milioane de utilizatori înregistraţi din întreaga lume, a analizat replicile de agăţat din aproape 200.000 de flirturi online, în 11 limbi, timp de o lună. A rezultat un „index al complimentelor de succes”.
Oamenii de ştiinţă au măsurat rata succesului pentru fiecare laudă în două moduri: dacă au primit vreo reacţie, apoi cât de lungă a fost conversaţia începută de la un astfel de compliment.
Laudele referitoare la buzele femeilor au avut cel mai mare succes, însă au existat şi alte replici care au funcţionat mai bine în anumite ţări.
Femeile din SUA, Franţa, Italia sau Brazilia au reacţionat la replica “te îmbraci bine”. Britanicele preferă să le fie lăudate picioarele, spanioloaicele adoră complimentele referitoare la părul lor, în timp ce nemţoaicele şi canadiencele preferă laudele despre pielea lor. Femeilor din Olanda şi din Portugalia le-a plăcut replica: „Ai urechi frumoase”.
Psihologul britanic Jo Hemmings a explicat că femeile au reacţionat cel mai bine la complimentele referitoare la buzele lor pentru că este o abordare îndrăzneaţă, care pare mai personală. „Multe femei vor ca bărbaţii să ia iniţiativă, nu să ezite”, a declarat psihologul. „Mulţi dintre bărbaţii care frecventează site-urile de dating trimit mesaje generice şi femeile îşi dau seama că nu fac eforturi să personalizeze comunicarea.”
În opinia americanului David Givens, autor al unui ghid al limbajului corporal în ritualul de curtare, femeile şi-au concentrat atenţia asupra buzelor din cele mai vechi timpuri. „Din adolescenţă, femeile încep să folosească produse cosmetice pentru a-şi înfrumuseţa buzele. Şi fac asta din vremea Egiptului Antic”, a explicat acesta.

3 comentarii:

Me and my strange way to exist spunea...

Pe mine nu ma agata niciun baiat cu complimente despre buze,chiar imi displac si incerc sa evit acesti barbati

Unknown spunea...

Poate nu acum cand ciotesti dar cand iti zice un baiat asta ;) deja stiu ce zici :)) ca le-am testat replicile :))

Cristine spunea...

daca aman2 sunt indrazneti atunci gen : boy: imi plac buzelel tale
girl: vrei sa le icnerci?

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.